bil_gin ' Alıntı:olur katılalım sanırım biraz buralarda yeni bir kurs açacaklarmış o branşta özel ders verenşaka bir yanada hepsi panikten kaynaklı şeyler. şahsen ben kendi kağıdımı okusam bu adam bilmiyor demem ama biraz daha çalışsın nede olsa ilk kez giriyor daha bol bol öğrenir diye düşünürdüm
![]()
bil_gin ' Alıntı:olur katılalım sanırım biraz buralarda yeni bir kurs açacaklarmış o branşta özel ders verenşaka bir yanada hepsi panikten kaynaklı şeyler. şahsen ben kendi kağıdımı okusam bu adam bilmiyor demem ama biraz daha çalışsın nede olsa ilk kez giriyor daha bol bol öğrenir diye düşünürdüm
![]()
bil_gin ' Alıntı:pardon iş hukukundan tek sorubak onu sınavda doğru yaptım işte :d
efe_armagan ' Alıntı:ya şu analizden sınavı iyi geçenler sizlere sesleniyorum.hangi kaynaktan çalıştınız da dersin mantığını kavradınız.ben nefret ediyorum analizden.aralıkta 3. girişim olacak kesin.ben nereye çalışıyorsam adamlar tamamen zıt tarafından soruyorlar.ezber yapıyorum olmuyor yorum okuyorum olmuyor.sırtımda koca bir kambur oldu analiz dersi.bu gidişle 2 yıl beklemeye de girerim ben bu kambur yüzünden.
bil_gin ' Alıntı:sınavı iyi geçenleri arıyorsan onlar diğer sayfadalar arkadaşım biz burda kendi kendimize sıkıntı yaratan tiplerizkaynak dersen eğer bence ümit gücenmenin mali analiz kitabını bul bir zamanlar hocamdı kendide kitabıda güzeldir sıkıntı yaşatmaz
![]()