efe_armagan ' Alıntı:üniversiteyi örgün okudum ama hocamız o kadar iyi biriydiki iki soru verir sınavda bunları soracağım deyip bütün yıl boş boş otururdu kulakları çınlasın.mali müşavirim de oranları bile bana soruyor.şirkette çalıştığım içinde(staj süresince şu an çalışmıyorum)çok fazla analizle işim olmadı.bilanço ve gelir tablosu sistemden otomatik hazırlanıyordu ve iş bitiyordu.hiç bir zaman sevmediğim bir alandı zaten analiz.ve sonuç bu doğal olarak.
bil_gin ' Alıntı:yahu kaçmıyor ya kdv bizde yapacağız seninkide laf yani iki gün şurada kafa dağıtalım diyoruz hemen yok kdv yok muhtasar sen muhasebeci misin ya![]()
umutyaylagul ' Alıntı:bence kazım yılmaza çalışmalı arkadaşlar eray mercan pek beğenmedim ben şahsi fikrim.
bu arada çok üzgünüm denetim 47 yazmışım 42 olacak o .
takılmayın yani no panic.
42 yede itiraz ettim sonuç değişmedi.
3M_FS ' Alıntı:yani valla güzel tanımlama işi gücü bıraktım 2 gündür foruma abondene oldum. daha biri çıkıpta ya sen napıyon sınav geçti boşlukta kalmış olabilirsin bak kdv 27 sinde verilecek olsada de hadi işine bak demiyor.
bil_gin ' Alıntı:sınavı iyi geçenleri arıyorsan onlar diğer sayfadalar arkadaşım biz burda kendi kendimize sıkıntı yaratan tiplerizkaynak dersen eğer bence ümit gücenmenin mali analiz kitabını bul bir zamanlar hocamdı kendide kitabıda güzeldir sıkıntı yaşatmaz
![]()
bil_gin ' Alıntı:birleşme süper bir soruydu zaten. bombasıydı sınavın. kardeşim vergi dersimi bu. maksat şirketler hukukundan soru sormak olsun başka hiçbirşey değil. geçen sınavda ne güzel sorulardı onlar öyle. meslektede kanuna abandık yönetmelik sordular geçen seferde millet yönetmeliklere abanmış onlarda öyle çaktılar. var bu işte bir bit yeniği ama anlamadım. okuldaykende hiç denk getiremezdim. şu tipler vardır ya abi yarım saat baktım geçicem sınavı galiba halbuki ben gözler perte çıkmış, saç baş dağınık, sinir küpü bir vaziyette ulan oradanda sorulurmu diye dövünürken millet geniş geniş kahvaltısını yapardı. ama ben azmettim arkadaş öyle ya da böyle yedirmem bu belgeyi alıcam hemde çatır çatır...
İşte o yüzden;
Sabır, özgüven...
bil_gin ' Alıntı:valla sana bişi diyim mi kalan hukuk olsun bedert etme anlıycan eğer konu hukuksa. neyse bir dahaki sınavlardan önce görüşelimde sayende bir iki soruda ben tutturum belki. yani gönül rahatlığıyla geçtim dediğim tek ders var oda maliyet buda işin ayrı bir tezatı ya neyse
bil_gin ' Alıntı:öyle bir zekanın önünde eğilirim umutyaylagul bende sanmıyorum iyi sıkmış arkadaş. bu arada 3M_FS ben inan hiç sıkmadım kağıtlarda ama son hukuk sınavında dedim ki kendi kendime yaz ne biliyorsan doğru yanlış diye ama sonra bırak boşver Allahlarından bulsunlar dedim![]()
bil_gin ' Alıntı:öyle bir zekanın önünde eğilirim umutyaylagul bende sanmıyorum iyi sıkmış arkadaş. bu arada 3M_FS ben inan hiç sıkmadım kağıtlarda ama son hukuk sınavında dedim ki kendi kendime yaz ne biliyorsan doğru yanlış diye ama sonra bırak boşver Allahlarından bulsunlar dedim![]()
efe_armagan ' Alıntı:ama açık öğretim kitabı edinip eksiğimi tamamlamak zorundayım sanırım.önerileriniz için çok teşekkürler.
bil_gin ' Alıntı:evet aklıma gelenleri kağıda yazsaydım meslek mensubu olmak için kanunun aradığı şartları sonradan kaybedenler kervanına katılmamam içten bile değildi![]()