Fiyaskocu arkadaş siz kurslara gidiyor musunuz? mesleki olarak gelişmek için en son ne zaman bir kitap ya da dergi aldınız? Beğenmediğiniz O birlik Bizim çatı kuruluşumuz beğenseniz de beğenmeseniz de gerçek bu. O kuruma başkanlık yapanların büyük bir kısmı bu ülkede bakanlık yaptı. hatta şu an bir ütadımız da bir siyasi partinin başkanı. Öyle durumu basite almayın derim. Yine de karar sizinSevim Canyakmaz ' Alıntı:Ben İzmir'de eğitimi aldım.
Gaziemir de bir düğün salonunda eğitim yerini planlamışlar..
Haziruna baktığımda yaklaşık 112 kişinin imzalarını gördüm..
fiyasko yani kısaca
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:Fiyaskocu arkadaş siz kurslara gidiyor musunuz? mesleki olarak gelişmek için en son ne zaman bir kitap ya da dergi aldınız? Beğenmediğiniz O birlik Bizim çatı kuruluşumuz beğenseniz de beğenmeseniz de gerçek bu. O kuruma başkanlık yapanların büyük bir kısmı bu ülkede bakanlık yaptı. hatta şu an bir ütadımız da bir siyasi partinin başkanı. Öyle durumu basite almayın derim. Yine de karar sizinSevim Canyakmaz ' Alıntı:Ben İzmir'de eğitimi aldım.
fiyasko yani kısaca
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:Fiyaskocu arkadaş siz kurslara gidiyor musunuz? mesleki olarak gelişmek için en son ne zaman bir kitap ya da dergi aldınız? Beğenmediğiniz O birlik Bizim çatı kuruluşumuz beğenseniz de beğenmeseniz de gerçek bu. O kuruma başkanlık yapanların büyük bir kısmı bu ülkede bakanlık yaptı. hatta şu an bir ütadımız da bir siyasi partinin başkanı. Öyle durumu basite almayın derim. Yine de karar sizinSevim Canyakmaz ' Alıntı:Ben İzmir'de eğitimi aldım.
fiyasko yani kısaca
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:Sayın mrc yazdığım cümleleri okumadan yorum yapmışsınız. Ben Üst Birliğmizde yöneticilik yapan kişilerin boş insanlar olmadığını ima ettim. Siz ta nereleri anlamışsınız?
aokten ' Alıntı:Türmob yeni TTK eğitimine katıldım, ortam havasız sıkıcı alan dardı ve 200 kişiye yakın meslek mensubu vardı.Bir YMM meslek mensubu aynı zamanda akademisyen eğitimi verdi.Eğitim sıkıcı ve verimsizdi,eğitim değil seminer veya tanıtım gibi bir şeydi.Ne yeni bir kanun ne yeni düzenleme heyecanı yoktu, meslekte eski olmak güzel akademik kariyerde tekdir edilecek nitelikler fakat insanlara bir şeyleri aktarmak dikkatleri çekmek ayrı bir özellik.Eğitimler ilk yayınlandığında bu ne dedim bir gün iki gün eğitim olur mu, bu eğitimden sonra kısa olmasına sevindim.
Zaten bu eğitimlerin amacı ve hedeflenen belirtilmediği için insanlar kafasında bir sürü soru işaretiyle gelmiş,soru sormaya da vakit olmadığı için böyle apar topar paket bir durum sözkonusuydu.Herşey bir kenara beni dumur eden yeni TTK ile getirilen KOBİ denetiminin meslek mensublarına bir ödül yüceltme olarak ilan edilmesi idi.Yeni kurul tüm yetkileri elinde bulunduruyor deniliyor ama ne SPK düzenlemelerinden bahseden nede SPK tebliğlerine dokunabilen yok,
EYLÜLDURU ' Alıntı:aokten ' Alıntı:Türmob yeni TTK eğitimine katıldım, ortam havasız sıkıcı alan dardı ve 200 kişiye yakın meslek mensubu vardı.Bir YMM meslek mensubu aynı zamanda akademisyen eğitimi verdi.Eğitim sıkıcı ve verimsizdi,eğitim değil seminer veya tanıtım gibi bir şeydi.Ne yeni bir kanun ne yeni düzenleme heyecanı yoktu, meslekte eski olmak güzel akademik kariyerde tekdir edilecek nitelikler fakat insanlara bir şeyleri aktarmak dikkatleri çekmek ayrı bir özellik.Eğitimler ilk yayınlandığında bu ne dedim bir gün iki gün eğitim olur mu, bu eğitimden sonra kısa olmasına sevindim.
Zaten bu eğitimlerin amacı ve hedeflenen belirtilmediği için insanlar kafasında bir sürü soru işaretiyle gelmiş,soru sormaya da vakit olmadığı için böyle apar topar paket bir durum sözkonusuydu.Herşey bir kenara beni dumur eden yeni TTK ile getirilen KOBİ denetiminin meslek mensublarına bir ödül yüceltme olarak ilan edilmesi idi.Yeni kurul tüm yetkileri elinde bulunduruyor deniliyor ama ne SPK düzenlemelerinden bahseden nede SPK tebliğlerine dokunabilen yok,
Her kelimesine katılıyorum...TTK eğitimi sonrası diyebilirimki eğitimler epey göstermelik olmuş..Zamanın kısıtlı olmasından dolayı resmen at koştur gibi atlaya atlaya anlatıldı....Önemli konular bunlar önemli daha sonra anlatacağım diyerekten vakitsizlikten anlatılmadı vs..vs..Eğitim süresi kısa derken sonlara doğru duvarlar üzerime üzerime gelmeye başladı...
serden ' Alıntı:İzmirde oda bu konuda yetersiz kalıyor bence. Eğitimler hakkında size mesaj gelecek dendi. Mesaj gelmediği için eğitimlere katılamadım.Sonradan öğrendim ki siteden başvuru yapmak gerekliymiş. Neden sitedeki açıklamarında bunu belirtmiyor o zaman? Sitesinde formu dolduracaksınız sonra mesaj bekleyeceksiniz dememiş. Çok yanlış buluyorum. Gerçi eğitime giden arkadaşlar da eğitimcilerin sadece önlerindeki materyalleri okuduğunu ve anlatamadıklarını söylüyor. Sorulara çoğu zaman cevap veremediklerini ve çok fazlasıyla yetersiz olduklarını söylediler.Katılamadığımamı üzüleyim katılamadığımamı bilemedim(
TAXTOTAX ' Alıntı:Siz modüllerin kaçını hatmettiniz. Begenmediginiz egitimcilerin (300 saate yakin resmi ders) bir kismi neredeyse her hafta ici bir yila yakin Izmir Odasi kutuphanesinde "mukabele grubu" adi altinda modülleri satir satir yakayip yurttular. Merak edenler ve Kutuphaneden Yusuf Beyi taniyanlar sorabilirler.
Özetle "el insaf" diyorum.