hamdilevent
Katkı Sunan Üye
Ynt: Yeni SMMM'ler Luca Programını Seçmeli Mi?
kesinlikle luca derim...
kesinlikle luca derim...
stonhand ' Alıntı:Hesap hatası yüzünden beyannameyi yanlış göndereceksiniz derken, kayıtlarda hiçmi kontrol yapmıyorsunuz. Hadi kontrolde yapmadını 600 yerine 153 e alacak girerseniz programda bs-bs yerine tıkladığınızda alıştan iade diye sizi uyarır artık orayıda görmezseniz burda programın suçu ne?
office ve adobe yahu adobe bilmemkaç yıldır bedava office derseniz okadarda deli bir para değil 2010 versiyonu bile uygun.
lucada kayıttan sonra güncelleme için açıp kapamak lazım siz programı kullanmayı bilmiyorsanız program ne yapsın kaydettikten sonra fişin üzerinde yenile tuşu var tıklıyorsunuz öyle 3-5 dk da değil bütün bilgileri 10-15 saniyede güncelliyor ne kapaması açması ;D ;D ;D ;D
dahada yazardım ama vakit yok mesai bitti sizinki biraz yanlı bir yazı olmuş. Lucaya her yıl 200 TL veriliyor öyle euro 3 TL olmuyor daha devalusyon olmadı bu ülkede. 200 TL karşılığı adamlar yeni mevzuatlar için güncelleme parası almıyor alın bir zeta beta bilmemne programıda bir güncellemede sizi 300-400 TL ütsünler bakayım. Sadece YTL güncellemesinde bile birileri dünya para kaldırdı bu memlekette.
Tesmeri sevmem sevmek zorundada değilim ama lucayı kullanıyorum ve memnunum şu büroyu açıncada luca alıcam ha benimde tek korkum ilerde tekelleşip canımıza okumaları başka birşey değil.
sinanyucel ' Alıntı:sayın muhozcan neden lucayı bu kadar eleştiriyorsunuz yoksa siz hala lucamı kullanıyorsunuz ))
ayrıca her programın ufak detaylarında problem olabilir diğer arkadaşların dediği gibi diğer programların aksine senelik 100+18 euro vermeye razıyım neden derseniz güncellenmesi sınırsız bir program ve ilgili mevzuat değiştiği anda programda otomatik olarak değişiyor pekala Türkiye gerçeğinde mevzuatın sürekli değiştiği göz önüne alınırsa verilen paraya değer peki diğer programların yıl içinde 10 mevzuat değişikliği olduğunu farzedersek alıcakları parayı hesap edebilirmisiniz biz 3 senedir luca kullanıyoruz ve gün geçtikçe performası ve kalitesi artıyor bende yeni büromu açtım ve tereddüt etmeden luca başvuru yaptım hemde yeni meslek mensuplarına özel 450 tl ile aldım diğer programlar ne kadar acaba ayrıca veb tabanlı programlar ınternet zayıfladığı zaman sadece lucaya özel muamele yapmıyor bu kadar pasif düşünmeyin lütfen ayrıca ba bs formlarında bir tusa basmak bu kadar zor değil fiş işlerken zaten elınızın altına gelıyor vede zaten alım satım yada hızmet işlerınde neden yaptıgınız hızmetın bedelıne alt hesap açmıyorsunuz yoksa sız hesap tutmuyormusunuz ayrıca bütün hesapları açmanıza gerek yok bildirim altında kalan faturaları muhtelif alıcı yada satıcı diye yaparsanız öle 1000 lerce hesap açmanızı gerektirmez ha bide 1000 lerce hesabı olan mükellefler büyük şirketlerdir ve mutlaka cari alt hesapları tutmak zorundalar çünki tahsilatlarını takip etmek zorundadırlar buda lucayla ilişkilendirilemez .