Ynt: Yeni SMMM'ler Luca Programını Seçmeli Mi?
Arkadaşım Açık yüreklilikle paylaştığın için teşekkürler.
stonhand ' Alıntı:Stonun Luca macerası
Tarih : 23,05,2011 pazartesi : ston kardeşiniz luca sözleşmesini yapar malum kurum aranır kafadan ilk sorun beyfendi sözleşmeye kaşe basın denir e kaşe 3 hafta sonra gelecek siz ozaman normal bir kaşe yaptırın onu basın derler ston o gün kaşe yaptırır ve sözleşmeye kaşeyi basar ve nedense mutludur.
Tarih: 24,05,2011 salı: ston kardeşiniz sözleşmeyi malum kuruma y.içi kargoyla gönderir ekinde ne kadar evrak varsa koyar ve malum kurum evrakları 25,05,2011 de çarşamba günü teslim alır.
Tarih : 26,05,2011 perşembe ston kardeşiniz kurumu arar herşeyin onaylandığını ve olayın sadece kredi kartından slip çekme aşamasında olduğunu öğrenir ve bu kardeşiniz gereksiz yere sanki programı bedava veriyorlarmış gibi gene sevinir mutlu olur.
Tarih : 27,05,2011 cuma : ston kardeşiniz kartına bakar eee çekilen birşey yok yahu bu programı bedavayamı verecekler dur şunları bir arayayım der cevap olarak herşeyin onaylandığını olayın çekimde olduğunu söylerler en geç cumartesi şifreler kargoya verilecektir.
Tarih : 28,05,2011 cumartesi : e arkadaş gene kartıma baktım çekilen yok 4 gündür bir çekim yapılmazmı hışımla kurum aranır yetkili istenir verilen cevap
Sözleşmeler onaylandıktan sonra kurumdaki yönetimden birinin imzası gerekmektedir ancak devamlı ciddiyetsiz dediğim kurumda 4 gündür yönetici bulunmadığından benim sözleşmem hala çekim aşamasındadır.Dilekçe yazmam istenir şifrelerimin kargodan önce cep telefonuma mesaj atılacağı haberi verilir.
Bugün pazartesi 10:25 dilekçe gönderildi ancak cep telefonuna ne gelen bir mesaj var nede başka birşey ve hala karttan çekim yapılmadı.
Şimdi her yerde seminer yapıp lucaya geçin diyeceklerine kurumda bari 1 tane yönetici bıraksalarda lucayı alabilsek daha iyi olur değilmi, tesmer beni yani büro açmış iş sahibi olmuş bir mali müşavir olarak kendimi tekrar stajer hissettirebilen tek kurum ve şuan alacağım defterlerin bir kısmı lucada tutuluyur olmasa ve lucadaki geçmilş yıllarında devir olayı olmasa yemin ediyorum parasından ucuzluğundan herşeyinden vazgeçtim luca almayacağım bir programı nerdeyse 1 haftadır satın almaya çalışıyorum işte tesmer işte luca buyrun yeni büro açmış birisi olarak luca tercih etmiş olan benim halim.
Arkadaşım Açık yüreklilikle paylaştığın için teşekkürler.