Bu konu ile ilgili yakından ilgilenecek tek kişi TÜRMOB Genel Sekreteri YÜCEL AKDEMİR'dir. Mail Adresi : [email protected]
Bu konu ile ilgili yakından ilgilenecek tek kişi TÜRMOB Genel Sekreteri YÜCEL AKDEMİR'dir. Mail Adresi : [email protected]
Bende kendisine mail attımBende kendisine mail attım arkadaşlar.Elimizden geleni hep beraber yapalım umarım olumlu bir gelişme olur
bir denetmen arkadaşımız 1. ve 2. sorunun gelebileceğine bu kadar aşırı tepki verilmemesi gerekir demiş, ben de aynı şekilde vergi denetmeniyim, sorulara bire bir cevaplar veremesem de yakın cevaplar verdim. fakat ben geçtim yada böyle sorular gelsin de herkes elensin ben alayım mantığını anlamak imkansız. denetim sınavında ciddi bir mağduriyet var mutlaka telafi yapılmalı veya sınav kağıtlarına gerekli hassasiyet gösterilerek puan dağıtımı bu duruma göre yapılmalıdır.
Kesinlikle katılıyorum, puan dağıtımında hassasiyet gösterilmeli. İçimden geçen 3. soru 70 puan olmalı, 1 ve 2. soru toplam 30 puan olmalı. Böyle olursa adaletli olur ve insanlar kabul etmeye çalışır...
Herkese günaydın,
İyi bir haberim var.
Dün gece Hürriyet gazetesi yazarı Sn. Yalçın Bayer'den e-mail aldım.
Kendisi sorunumuzu dile getirebileceğini fakat yazdığım mailin çok uzun olduğunu ve bunu 10 satıra indirmem halinde köşesinde yer verebileceğini yazdı
Kendisine hemen tekrar e-mail atacağım. Yarın, olmazsa takip eden günlerde herkesin mutlaka Yalçın Bayer'i takip etmesini ve bunu sosyal medyada paylaşması gerek.
Gelişmelerden haberleşelim.
ozan bingöl'de twitter da paylaşmaya devam ediyor.
hemen edinmek lazım demek ki![]()