Bu kadar muaallkta kanul yazılmazki 2 konu var belli olmayan
Hadi 2015 i hesaplamasını anladık
1-2016 da kimlere bu teşvik uygulanabilir ?(ki bence burda bir sınırlama yok olsa herhalde kanunda belirtilirdi)
2-Uygulanacak teşvik vergi no bazında genelmi yoksa ssk sicil no üzerindemi yüreyecek ,10 tane sicil no var bizim (bence buda sicil no üzerinden yürüyecek)
2015 yılına bakıldığında emekliler dahil oluyor mu peki? ayrıca yukarıda bi hesaplama yapmıştım kontrol etme şansınız oldu mu
2-Teşvik dosya bazında uygulanacak. Yani 10 tane sicil no varsa 10 tane dosyaya ayrı ayrı uygulanacak.
Merhaba,
teşvikten faydalanmak için bir başvuru, dilekçe vb yapılması gerekiyor mu, gerekiyorsa nasıl yapılmalı, teşekkür ederim.
öyle deme haksızlık ediyorsun. ben daha geçen gün 6486 sayılı kanun 10 personel ve üzeri çalışan bakımından geçmişe dönük 2,5 yıl indirim aldım.Güncelleme falan olmaz devlet teşvik verince bunun alınmaması için ne gerekiyorsa yapar. bknz mesleki yaterlilik belgesi teşviği.Bu teşvikten yararlanan varmı acaba koyulan şartlarda
Tek tek herkesin tahahkkuğudan düşün der xml transferi yapamazsın bodro prg güncelleme yapana kadar sene biter geçmiş olsun
il bazında indirim o alınması kolayöyle deme haksızlık ediyorsun. ben daha geçen gün 6486 sayılı kanun 10 personel ve üzeri çalışan bakımından geçmişe dönük 2,5 yıl indirim aldım.