Eğer çıkış tarihi 24.02.2014 ve istirahatin ilk günü yine 24.02.2014 ise çıkış işlemini iptal edip raporun bitmesi sonrası çıkış vermelisiniz.
Arkadaşlar vizite giriş sisteminde bir sıkıntı mı var? Rapor girişi yapamıyorum.
Hem Ocak ayı için hem Şubat ayı için eksik gün bildirim formu vereceksiniz.Raporuda forma eklemeniz gerekiyor.Çalışanı eksik gösterdiğiniz her ay için eksik gün formu vermeniz gerekiyor.Raporu bittikten sonra vizite giriş sisteminden onay vermeniz gerekiyor.Yani raporun bitmesini beklemeniz gereken tek durum sistemden onay verme işlemi içindir.Eksik gün formları raporun bitmesi beklenmeden eksik gösterilen her ay için verilir.Ocak ayı ile ilgili eksik gün formunu Şubat ayının 23'üne kadar vermeniz gerekiyor kuruma.Posta ile de gönderebilirsiniz.
Raporu sistemden gönderiyoruz zaten. Ayrıca Ek-8 ekinde vermeye gerek yok diye biliyorum.
Mrb benm dogum iznim yarin bitiyor ve ben sgk ya evraklarimi kac gun icerisinde teslim etmem gerekiyor acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim
Merhaba, Çalışılmadığına Dair Bildirim Girişi hakkındaki en son genelge 06/04/2013 tarihli 2013/19 - genelge midir acaba? bundan sonra yayınlanan herhangi bir değişiklik içeren bir şey var mı?
ikinci olarak; maaşından kesinti yapmadığımız raporlu kişileri, bildirim girişinde "çalışmıştır" olarak mı işaretlememiz gerekir?
bu süreci okuyabileceğim bir kaynak verebilir misiniz.
teşekkürler.
merhaba bende boyle bı durum olustu 25.04.2014-28.04.2014 tarıhlerınde raporluydum ve raporumu işyerıne 29 unda goturdum kabul etmedıler gecıktın bosver bı sorun olmaz dedıler ve bu gun bana teblığ cezası geldı. 535 tl para cezası ve işverenımız bunu benım maasımdan kestı anlamadım ben neden magdur durumdayım kı bırde sgk nın uyarı gondermesı gerekmıyo muydu ? bu ara e-sgk da iş gormezlık raporum var yanı suan oyle gozukuyo kafam karıstı yardımcı olurmusunz
Merhaba arkadaşlar bir kişinin 12 günlük raporu internetten onaylandı, eksik gün bildirimi sgk ya verildi. işveren işçinin maaşınıdan kesinti yapmak istemedi, maaşında bi değişiklik olmadı yani, ayriyeten rapor parasını da almış. Yalnız aylık bildirgede bu kişinin raporlu olduğu belirtilmedi, brütte herhangi bi değişiklik olmayacağına göre bu şekilde kalması sorun olur mu? Umarım anlatabilmişimdir.
Ya o kutucuk işaretlenir yada ayrıca rapor giriş ekranında rapor başlama/bitiş tarihleri işlemi yapılır.