İşgöremezlik Belgesinin Bildirim Süreci Hakkındaki Tebliğ.!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yeniyurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İşgöremezlik belgesinin bildirim süreci hakkındaki tebliğ.!

işe başlama tarihi 12.05.2010 olması gerekir zaten kurum raporlarına dikkat ederseniz 3-5-7-10 gün gibi genel de hazırlanıyor. cumartesi pazar için sanırım kendini riske sokmana gerek yok

www.sgk.gov.tr sitesine giremiyorum 1 saattir.. Devamlı sayfa görüntülenmiyor.. Yoğunluk mu var bu uygulama nedeniyle.. Alt yapı çok zayıf.. Belge almam gerek ama alamıyorum bitürlü..

Ssknın sitesinde her gün oluyor, bu tür bir problem.Her gün yapılan güncellemelerle ilgilidir.
Yarım saat sonra tekrar deneyiniz.

kasım/2009 a ait bir rapor; rapor parası almak için şuanda çalışmadığına dair bildirim işlemlerinde bilgi girişinde bulunulursa ne olur sizce?

ÜZER ' Alıntı:
sayın hrm,rapor başlangıcı 30.04.10-26.06.2010(kontrol)
30.04.10-09.05.10
10.05.10-19.05.10
20.05.10-29.05.10
30.05.10-09.06.10
10.06.10-19.06.10
20.06.10-25.06.10
listeden kontrol yaparız diye düşündük.fakat tahmin edersiniz sıkıntılı bir süreç.provizyon verirken hepsini aynı gün içinde yaptık.her 10 günü ayrı ayrı belirtip.sisteme kayıt ettik.zaten sistem redetmiyor.ileri tarihi bana beyan etme demiyor.mersin sgk dan görüş aldık.önemli olan geç bildirilmemesi buyurdular.şuan bu şekilde işlem yapıyoruz.farklı öneri olan,bulunduğu ilde ki sgk nın farklı görüş bildirmesi olasılığı olan varsa paylaşırsa memnun olurum.aksi takdirde ben bu sistemi kullanmaya devam edeceğim.

Sayın üzer,

30.04.2010 - 10.04.2010
10.04.2010 - 20.04.2010

şeklinde gitmesi gerekmez mi?..

stajyer35 ' Alıntı:
www.sgk.gov.tr sitesine giremiyorum 1 saattir.. Devamlı sayfa görüntülenmiyor.. Yoğunluk mu var bu uygulama nedeniyle.. Alt yapı çok zayıf.. Belge almam gerek ama alamıyorum bitürlü..

evt aynen , sabahtan beri açılmıyor. Bende sigortaları göndereceğim inşallah çok gecikmeden açılır :(

sgk kare miydi yuvarlak mıydı yeni bir uygulama yapmaya kalktıda danıştay iptal etti ya! sgk bilgisayarının kafası allak bullak olmuştur. ;D

HAZELSU ' Alıntı:
stajyer35 ' Alıntı:

evt aynen , sabahtan beri açılmıyor. Bende sigortaları göndereceğim inşallah çok gecikmeden açılır :(

offf >:(bende..

siteye giriş yapabilen varmı acaba site doğru düzgün çalışmıyorki birde bizden bildirimleri zamanında girmemiz isteniliyor...

maydanoz ' Alıntı:
sgk kare miydi yuvarlak mıydı yeni bir uygulama yapmaya kalktıda danıştay iptal etti ya! sgk bilgisayarının kafası allak bullak olmuştur. ;D

olabilir , her gün yeni bir uygulama çıkardıkları için site çöktü büyük ihtimal , e bu da can , bir yere kadar dayanır yani :D

merhaba ;

nitelik durumu , nitelik bitiş tarihi diye bişi soruyor ne yazıyorsunuz acaba ?

teşekkürler

12 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında raporlu olan bir personelimiz var. 2 Mayıs tarihinde tekrar başlayıp halen süreci devam eden 2.raporu var bu personelimizin.
12 Nisan-2 Mayıs tarihli olan raporu tebliğden daha önceki bir tarihe ilişkin olduğu için eski uygulamaya göre yani Ek-7 belgesinin verilmesi suretiyle verileceğini düşündüm. fakat 2.rapor için ne yapacağım hakkında pek fikrim yok. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz..

Sayın üzer,

30.04.2010 - 10.04.2010
10.04.2010 - 20.04.2010

[/quote]

evet bencede dediğin gibi HRM Capital Ankara ....

benim soruma yanıt verecek bir arkadaşımız yok mu?

PlainCoffee ' Alıntı:
Sayın üzer,

30.04.2010 - 10.04.2010
10.04.2010 - 20.04.2010

evet bencede dediğin gibi HRM Capital Ankara ....
[/quote]

sizin dediğiniz şekilde aynı tarihi 2 defa bildirmiş olmuyor muyuz ama...?

30.04 1.Gün
01.05 2.Gün
02.05 3.Gün
03.05 4.Gün
04.05 5.Gün
05.05 6.Gün
06.05 7.Gün
07.05 8.Gün
08.05 9.Gün
09.05 10.Gün

sayın üzer ' in uygulaması doğrudur arkadaşlar.

arkadaşlar yeni gördüm.gün hesabı sayınca herhangi bir yanlışlık yok.
örnek 01.05.10-10.05.10
10.05.10-19.05.10 yazarsanız.gün hesabında ayın 10 unu iki defa saymış olursunuz.zaten iki türlü de döküm yapıp sgk şefinden görüş aldım.sisteme 10 ar günlük kaydıda bu detayla aynı gün içerisinde girmeye devam ediyorum.

Aşağıdaki soruma yanıt verebilecek arkadaşımız yok mu?

12 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında raporlu olan bir personelimiz var. 2 Mayıs tarihinde tekrar başlayıp halen süreci devam eden 2.raporu var bu personelimizin.
12 Nisan-2 Mayıs tarihli olan raporu tebliğden daha önceki bir tarihe ilişkin olduğu için eski uygulamaya göre yani Ek-7 belgesinin verilmesi suretiyle verileceğini düşündüm. fakat 2.rapor için ne yapacağım hakkında pek fikrim yok. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz..

doğum öncesi izninde olanlar için durum nedir acaba başlangıç tarihi var bitiş tarihini biz 2 ay olarak ayarlayarak mı işlemleri yapıcaz.

batlı arkadaşım 2 mayıstan sonrasını 10ar gün olarak işlemen gerekir