Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasemen ' Alıntı:benimde bir sorum var...
bu kanun 12/05/2010 tarihinden itibaren geçerliya...raporu 10/05/2010 tarihinde sona eren birini bildirisek eğer ne olur...ceza yermiyiz? yada bildirmek zorundamıyız yoksa değilmiyiz ?
FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:yasemen ' Alıntı:benimde bir sorum var...
bu kanun 12/05/2010 tarihinden itibaren geçerliya...raporu 10/05/2010 tarihinde sona eren birini bildirisek eğer ne olur...ceza yermiyiz? yada bildirmek zorundamıyız yoksa değilmiyiz ?
rapor bitişi 10.05.2010 ise bildirmenize gerek yok
FATİH PESEN ' Alıntı:11.06.2010 tarihli iş göremezlik belgesinde (form1)
teshis: 32 haftalık gebelik dogum öncesi 8 hafta izine ayrılması uygundur.
11.06.2010 den ..... / ..... / ...... tarihine kadar istirahatlidir. ....../....../....... tarihinde calısır / kontrol.
hastaneye yatıs tarihi. ..../...../......
hastaneden cıkıs tarihi ...../....../.....
şeklindedir.
Bu evrak ile ilgili olarak yapmam gerekenler nelerdir?
dv61330et ' Alıntı:10 ar günlük almak istemezse, rapor bitişinden itibaren 5 gün içinde bildirimde bulunmanız gerekir. 09/10/2010 rapor bitişi için son gün 14/10/2010
yasemen ' Alıntı:FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:yasemen ' Alıntı:benimde bir sorum var...
rapor bitişi 10.05.2010 ise bildirmenize gerek yok
cevabınız için teşekkür ederim... ama ben kalktım bildirdim o raporu bir şey olur mu ? ???
terapist13 ' Alıntı:raporları bitiş tarihini beklemeden önceden giriyorduk, sgk'dan tlf ile arayıp uyardılar, önceden girmeyin diye.
düzeltebildiğimizi düzelttik eski girişler kaldı.