inşallah geçeriz ve biter..... bıkkınlık geldi artık.. 29 haziranda bitsin gitsin kurtulalım ve belgeyi alıp yaz sezonunun tadını çıkaralım

hakkettik Esra Hanım buna inanıyorum .. Allah yardımcımız olsun bende son hak !
inşallah geçeriz ve biter..... bıkkınlık geldi artık.. 29 haziranda bitsin gitsin kurtulalım ve belgeyi alıp yaz sezonunun tadını çıkaralım
2 ay bekleme sürecini unutmayalım.. bence bunlar burnumuzdan getirir...
2 ay bekleme sürecini unutmayalım.. bence bunlar burnumuzdan getirir...
Netlook01 ve betül77 umarım başarıcaz umudumuzu kaybetmiyoruz. Bende birazdan dersaneye ek derse gidiyorum maliyetten her konuya bakın derim ama hocanın üzerrinde durduğu konuları sizlerle paylaşacağım neden bilmiyorum ama bana işçilik çıkacak gibi geliyor..
Netlook01 ve betül77 umarım başarıcaz umudumuzu kaybetmiyoruz. Bende birazdan dersaneye ek derse gidiyorum maliyetten her konuya bakın derim ama hocanın üzerrinde durduğu konuları sizlerle paylaşacağım neden bilmiyorum ama bana işçilik çıkacak gibi geliyor..
çok teşekkürler ... çalıştım ve çözüyorum ama betül hanımında dediği gibi hoca sonuç odaklı ... korkuyorum.. umudu rafa kaldırdım . ve biliyormusunuz tek dersten 3. ve son girişim. Ve çalışıyorum Allahım yardımcımız olsun.
nolur tiyoları paylaşın takipteyim.. dershaneye gidemedim.
3 giriş olunca nasıl son hak oluyor döneminiz mi doldu.Maliyet giren bütün arkadaşların allah yardımcınız olsun ben bir daha ki döneme bıraktım geçen sınavda çok çalışmıştım kendimce sınavdan sonrada emindim 16 aldım.Tesmerden kağıdımı istedim hepsini çizmiş sonuç odaklı olduğundan dahada emin oldum.Dikkatli olun heyecan yapmayın diycem benimde kalbim sıkışmaya başladı
Sanki kalbim sıkışıyor. Hiç bir şeye odaklanamaz oldum. Şu heyecanı yendiğimiz anda sınavı geçeriz.
İLK 2 SINAVDA ÇALIŞMADAN BOŞUNA GİRDİM MALİYETE PAS KONUSUNDA DA KİMSE UYARMADI BENİ. TÜM DERSLERİ İLK 2 SINAVDA VERDİM . mALİYET İSE 3 TÜR GİRİYORUM... MALİYETTE HOCANIN AZİZLİĞİNE UĞRUYORUM İNANIN BANA YOKSA BİLİYORUM BU DERSİ... ÇÖZÜYORUM SORULARI AMA ŞANS İŞTE ....
Sanırım pas hakkının olduğunu bilmeden girip çıkmış sınavlara , haklarını bu şekilde tüketmiş. Ben öyle anladım.
evet pas haklarımı kullanmadım alında bu dönem kullanayım dedim ama 1 ders yazık yaa... !streside cabası ...
evet pas haklarımı kullanmadım alında bu dönem kullanayım dedim ama 1 ders yazık yaa... !streside cabası ...