Ynt: Ne kadar maaş alıyorsunuz.?
şuanda özel bir şirkette muhasebe sorumlusuyum. Muhasebenin tüm süreçlerine hakimimin. yaklaşık 9 yıl çeşitli sektörlerde tecrübem var. 2300 maaşım. Ruhsatı 6 ay önce aldım. Yıl başında bu durumu belirterek maaş zammı talebinde bulundum.3500 net maaş istedim. İstanbul gibi bir şehirde ve şirketin de bu rakamı verebilecek gücü mevcut iken bu maaşı hakettiğime inanıyorum. Ama kabul edilmedi. Şuanda motivasyonum çok düşük. O kadar çalıştım çabaladım ruhsat almak için emek verdim ama boşunaymış. Aslında anında istifa edip çekip gidebilirdim ama verilmiş bir sözüm var . çıkamıyorumda işten. Zamana bıraktım bazı şeyleri.
göknur2815 ' Alıntı:Özel Bir şirkette 5 yılımı doldurdum şuan 6. yılın içindeyim..Normal tecrübem 8 yıl.Personel işlemleri harici bütün finans muhasebe süreçlerini ben yönetiyorum. Stajımı burda yaptım.. Yeterlilik sınavında 7 de 5 yaptım. Kısmetse temmuzda müşavirim..
2200 Net Maaş+Yol+Yemek+Yatarak Sağlık Sigortası..Bence en az bu poziyondaki kişiler 3.000 civarı almalı. Ayrıca mali müşavirin 2.500 en az alması gerektiği fikrinede katılmıyorum (En azından istanbulda).. Bu meslek belge bukadar ucuz olmamalı..
Saygılarımla..
merhaba size bir sey sormak istiyorum
mali müsavir oldugunuzda bu sirkette kalmayı düşünüyormusunuz kendi buronuzu acmayı mı düşünüyorsunuz
calıstıgınız sirkette kalırsanız eger maasınızın 3.000 tl olmasını isteyecekmisiniz yoksa bu sartlarda devam ediceksiniz
tesekkürler
şuanda özel bir şirkette muhasebe sorumlusuyum. Muhasebenin tüm süreçlerine hakimimin. yaklaşık 9 yıl çeşitli sektörlerde tecrübem var. 2300 maaşım. Ruhsatı 6 ay önce aldım. Yıl başında bu durumu belirterek maaş zammı talebinde bulundum.3500 net maaş istedim. İstanbul gibi bir şehirde ve şirketin de bu rakamı verebilecek gücü mevcut iken bu maaşı hakettiğime inanıyorum. Ama kabul edilmedi. Şuanda motivasyonum çok düşük. O kadar çalıştım çabaladım ruhsat almak için emek verdim ama boşunaymış. Aslında anında istifa edip çekip gidebilirdim ama verilmiş bir sözüm var . çıkamıyorumda işten. Zamana bıraktım bazı şeyleri.