Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ne kadar maaş alıyorsunuz.?

kesin bu bölümde yazmış olanlardan birisin sen.. yine ortamı bi alevlendireyim diye.. garip bir nick almışsın zaten.. herşey anlaşılıyo.. bide forum kurallarını bilmiyom havasında birde büyük harf yazar :) akıllı yaa.. yemezler..

İrem35 ' Alıntı:
kesin bu bölümde yazmış olanlardan birisin sen.. yine ortamı bi alevlendireyim diye.. garip bir nick almışsın zaten.. herşey anlaşılıyo.. bide forum kurallarını bilmiyom havasında birde büyük harf yazar :) akıllı yaa.. yemezler..
Sizden de bir şey kaçmıyor, belkide google da aldığı maaşı yazacağı site ararken burayı bulup yazmıştır olamaz mı yani?

olabilir, gözü buraya çarpmıştır.. hatta daha önceden yazmıştım, yine bi alevlendireyim, iyi oluyo böyle tartışıyolar falan diyip, gelmiştir garip bir nick almış arkadaş... şey deniyor buna astronomide -sygyz- tabiri var ay, güneş ve dünyanın aynı anda hizada olmasıdır sygyz.. aynı onun gibi bir nick, forum kurallarını biliyo, çaktırmasın, büyük harf yazıp foruma bilmiyorum havalarına sokuyo kendini.. ben yutmam bunları...

Valla senden korkulur. Müfettiş gadget gibisin.

öyleyimdir, ahh burada bi mod olsam varya.. kimsenin gıkı çıkamaz bu forumda..

Öyle olmuyor malesef. Elimizden geldiğince demokratik ve eşitlikçi davranmaya çalışıyoruz. ;D

İnsan bu kadar mı takıntılı olur kardeşim ?
Nasıl bir egodur anlamadım gitti.
Niye ikinci üyelik alayım ayrıca kullanıcı adımın neyi varmış mis gibi.
Hayır kendin o maaşları alamıyorsunda zoruna mı gidiyor anlamadım ?
Şunu unutmamak gerek çok şey bildiğini zanneden ve doğruyu tek ben bilirim diyenler, aslında hiçbir şey bilmezler.
Ayrıca büyük harf olayını çözemedim :) büyük harfle yazmamışım hiç.
Yasak olduğunuda okuduğum konularda gördüm :)
Son olarakta forumu smmm yeterlilik sınavı sayesinde buldum.

Umalım da olma bari.

nguroy ' Alıntı:
Öyle olmuyor malesef. Elimizden geldiğince demokratik ve eşitlikçi davranmaya çalışıyoruz. ;D
Artık daha demokratik olduk foruma bile yansıdı hemen. Hey gözünü sevdiğimin kitabı, nelere kadirmiş. Yazıyorsun bir anda demokratik oluyorsun siliyorsun anti demokrat oluyorsun, ne yazarsan o sun, davanışının hiç önemi yok.

tembell ' Alıntı:
İnsan bu kadar mı takıntılı olur kardeşim ?
Nasıl bir egodur anlamadım gitti.
Niye ikinci üyelik alayım ayrıca kullanıcı adımın neyi varmış mis gibi.
Hayır kendin o maaşları alamıyorsunda zoruna mı gidiyor anlamadım ?
Şunu unutmamak gerek çok şey bildiğini zanneden ve doğruyu tek ben bilirim diyenler, aslında hiçbir şey bilmezler.
Ayrıca büyük harf olayını çözemedim :) büyük harfle yazmamışım hiç.
Yasak olduğunuda okuduğum konularda gördüm :)
Son sevgili forumdaşım benim sözüm sana değildi, senden sonra yazılan bir mesaj vardı, o kişiyeydi, çöp kutusuna bakmanı öneririm..

nguroy ' Alıntı:

bu arada göründüğü gibi Nizam bey işte eşitlik ve demokratiklik bunun neresinde.. ;) göründüğü gibi sakinim, eşit davranıyorum ;)
şaka bir yana ben moderatör olsaydımki burada beni bilenler bilir sanırım kaçarlardı kesin :)

Sen mod olsaydın bırak forumu internete girmezdim.

O zaman o mesajına karşılık yazdıklarımı geri çekiyorum ::)

çöp kutusuna nasıl bakılır onu bilmiyorum işte :-[

valla arkadaslar bu kadar tepki alacagimi bilseydim bisey yazmazdim simdi dusundugunuz kisiler aklansin die yaziyorum vallaha da site kuralindan haberim yoktu iki dakka boslukta millet ne ediyo ne yapiyo die baktim konuda hosuma gitti cok iyi alanlar var cok az alanlar var burda kim ne almis birbirine yazip ne olmasi gerekiyo tartisiyoken tam bi dedikodu kazanina donmus olay
sayfayi acan arkadas sordu kendisi de acik acik yazdi die yazdim ben de ozelliklerimi hava atilcak bi tarafi da yok ayrica benim icin az bile

3-4 yüksek değil de ay sonu paranın direk hesaba yatışı çok cazip. 6 aylık stajyerken böyle, kim bilir ileride ki dönemlerde nasıl maaş alır, belki cari açığı tek başına kapatır. Çok paracı toplum olduk çok, 200 tl için veya bir çevrek altın için neler yapılıyor neler.

4 yillik orgun ogretim lisans (yildiz teknik)+1 bucuk yil ingiltere finansal egitim programi+3 yil deneyim +6 ay staj dersek belki daha inandirici olur aldigim para

Paracı olduk kısmına katılmıyorum tabi ki çalıştığımın karşılığını isteyeceğim.
Ha haybeden istersem haklısın.

Aslında ben paracı olduk derken yaratılan sadaka toplumuna bir atıf yapmak istemiştim, sanırım beceremedim. Tabi ki hakkınızın karşılığını alacaksınız kimse buna engel olamaz da hakkınız ne problem burada.

En son çalıştığım şirkette elime geçen net ücret 1950 TL idi + Özel sigorta + Servis + Prim (sene sonu kar payı primi) + 3 öğün yemek ( öğünlerden hangisini rastlarsan yiyebilme şansın vardı) :)))) Sıfatım Uzman idi. Belgeyi almasam da bu ücreti alacaktım. Belgeyi aldıktan sonra ek bir ödeme yapılmadı.

Lisans mezunuyum. Yarıimacı arkadaşlara başarılar dilemek isterdim ama artık işçi değilim :)

3 öğün yemek derken öğle yemeği tamam, akşam yemeği herhalde mesaiye kalırsanız diye de 3.öğün sabah kafamı kurcaladı, gece iş yerinde yatıya mı kalıyorsunuz yoksa mesai bazen kuşluk vakti mi başlıyor?

Şirkette 3 öğün yemek var. Şirket sabah 6:00 - 23:00 usulu çalışıyor. benim çalışma saatim haftada 45 saat. normal çalışma saati sabah 8:30 - 17:30 (Ben bu saatlerde çalışıyordum). İstersen mesaiye kal istersen erken git. yemek saatine rastlanıyordu ve gidip imza atıp yiyordun.

Ben geçen yıl otelde çalışıyordum 3 öğünüm hatta bazen 5 orda oluyordu :)
sürekli yemek vardı açık büfe ;D