evet hayırlısı. 2 hakkım daha var ama bu sınavda kalırsam ikisinide çalışmadan girerim galiba çünkü çok sıkıntılı zamanlar yaşıyor değil ders çalışmaya yemek yemeğe bile iştahim yok umarım bu sıınavı geçerim ve benim için güzel günlerin başlangıcı olurgülümse1907 ' Alıntı:UmutSMMM üzülme yaa. Ben sadece tahmin yaptım. Belkide geçersin. İnan meslek ve maliyetten girdim. Meslekden geçip geçemeyeceğimi tahmin bile edemiyorum. Başkasınınkini tahmin etmek kolay ama kendine gelince insan konduramıyor.
Hayırlısı neyse o olsun.
umutSMMM ' Alıntı:evet hayırlısı. 2 hakkım daha var ama bu sınavda kalırsam ikisinide çalışmadan girerim galiba çünkü çok sıkıntılı zamanlar yaşıyor değil ders çalışmaya yemek yemeğe bile iştahim yok umarım bu sıınavı geçerim ve benim için güzel günlerin başlangıcı olurgülümse1907 ' Alıntı:UmutSMMM üzülme yaa. Ben sadece tahmin yaptım. Belkide geçersin. İnan meslek ve maliyetten girdim. Meslekden geçip geçemeyeceğimi tahmin bile edemiyorum. Başkasınınkini tahmin etmek kolay ama kendine gelince insan konduramıyor.
Hayırlısı neyse o olsun.
inş.hepimiz için hayırlısı arkadaşlar hepinize saygılar tşkleronurcan ' Alıntı:Umut bozma moralini arkadaşım,büyük düşün imkansızı iste derler..Sen imkansızı değil sadece tek dersini geçmek istiyorsun.sistemli çalışma,azim ve istekle olur..kesinlikle böyle moralsiz olma..
onurcan ' Alıntı:sanırım çok kişi mutlu olacak ..bunları evlilik öncesi sıkıntılar gibi düşünmek lazım..
1517 ' Alıntı:ruhsattan sonraki yaşamda evlliğin cicim aylarından sonraki gibi olmasın ;D
kurstan hoca söylemişti staja başlamayı kazanmak nişanlanma dönemi,ruhsatı alma ise evlenmeama kiminle ?? devlettttttleeeee.
evleniyorummmm ;D yuppppyyy ;D
1517 ' Alıntı:bunu daha önce ruhsat alan arkadaşlara sormak lazım ;D
ama benim nişanlılık çok uzadı arkadaşlaruzatmaları oynuyoruz .her an ayrılabiliriz
![]()
Bengülümse1907 ' Alıntı:1517 ' Alıntı:bunu daha önce ruhsat alan arkadaşlara sormak lazım ;D
ama benim nişanlılık çok uzadı arkadaşlaruzatmaları oynuyoruz .her an ayrılabiliriz
![]()
Yok yok canım ayrılmazsınız. Geçeceksin sen maliyetten.
Geçecekleri sayıyorum
1517
Gülümse1907
Heeerrrdemmmm
))
1517 ' Alıntı:inşallah bu liste uzar![]()
uzar arkadaşım merak etme,gülümse uğraşma benimle1517 ' Alıntı:inşallah bu liste uzar![]()
onurcan ' Alıntı:uzar arkadaşım merak etme,gülümse uğraşma benimle1517 ' Alıntı:inşallah bu liste uzar![]()
![]()