Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

arkadaşlar bu saatten sonra bize dua etmek düşer,en kendinden emin olan bile sanırım sonuçlar hakkında kuşkuludur.bekleyelim görelim,inceldiği yerden kopsun koptuğu yerden bağlarız..

gülümse1907 ' Alıntı:
UmutSMMM üzülme yaa. Ben sadece tahmin yaptım. Belkide geçersin. İnan meslek ve maliyetten girdim. Meslekden geçip geçemeyeceğimi tahmin bile edemiyorum. Başkasınınkini tahmin etmek kolay ama kendine gelince insan konduramıyor.

Hayırlısı neyse o olsun.
evet hayırlısı. 2 hakkım daha var ama bu sınavda kalırsam ikisinide çalışmadan girerim galiba çünkü çok sıkıntılı zamanlar yaşıyor değil ders çalışmaya yemek yemeğe bile iştahim yok umarım bu sıınavı geçerim ve benim için güzel günlerin başlangıcı olur

umutSMMM ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
UmutSMMM üzülme yaa. Ben sadece tahmin yaptım. Belkide geçersin. İnan meslek ve maliyetten girdim. Meslekden geçip geçemeyeceğimi tahmin bile edemiyorum. Başkasınınkini tahmin etmek kolay ama kendine gelince insan konduramıyor.

Hayırlısı neyse o olsun.
evet hayırlısı. 2 hakkım daha var ama bu sınavda kalırsam ikisinide çalışmadan girerim galiba çünkü çok sıkıntılı zamanlar yaşıyor değil ders çalışmaya yemek yemeğe bile iştahim yok umarım bu sıınavı geçerim ve benim için güzel günlerin başlangıcı olur

Anladım. Herkesin hayatında bi takım sıkıntılar var önemli olan soğukkanlı olmak. İnşallah geçersin.

Umut bozma moralini arkadaşım,büyük düşün imkansızı iste derler..Sen imkansızı değil sadece tek dersini geçmek istiyorsun.sistemli çalışma,azim ve istekle olur..kesinlikle böyle moralsiz olma..

onurcan ' Alıntı:
Umut bozma moralini arkadaşım,büyük düşün imkansızı iste derler..Sen imkansızı değil sadece tek dersini geçmek istiyorsun.sistemli çalışma,azim ve istekle olur..kesinlikle böyle moralsiz olma..
inş.hepimiz için hayırlısı arkadaşlar hepinize saygılar tşkler

inşaallah
önemli olan hayır olması...

bencede moralimizi bozmayalım arkadaşlar.iyi duygular taşıyorum sonuçlarla ilgili.

sanırım çok kişi mutlu olacak ..bunları evlilik öncesi sıkıntılar gibi düşünmek lazım..

ruhsattan sonraki yaşamda evlliğin cicim aylarından sonraki gibi olmasın ;D
kurstan hoca söylemişti staja başlamayı kazanmak nişanlanma dönemi,ruhsatı alma ise evlenme :)ama kiminle ?? devlettttttleeeee.
evleniyorummmm ;D yuppppyyy ;D

1517 ' Alıntı:
ruhsattan sonraki yaşamda evlliğin cicim aylarından sonraki gibi olmasın ;D
kurstan hoca söylemişti staja başlamayı kazanmak nişanlanma dönemi,ruhsatı alma ise evlenme :)ama kiminle ?? devlettttttleeeee.
evleniyorummmm ;D yuppppyyy ;D

:)))))) Hakkaten yaaa. Cicim aylarıda birgün biter değil mi:)

bunu daha önce ruhsat alan arkadaşlara sormak lazım ;D
ama benim nişanlılık çok uzadı arkadaşlar :D uzatmaları oynuyoruz .her an ayrılabiliriz :)

1517 ' Alıntı:
ama benim nişanlılık çok uzadı arkadaşlar :D uzatmaları oynuyoruz .her an ayrılabiliriz :)

Yok yok canım ayrılmazsınız. Geçeceksin sen maliyetten.

Geçecekleri sayıyorum:)

1517
Gülümse1907
Heeerrrdemmmm

:)))

gülümse1907 ' Alıntı:
1517 ' Alıntı:

Yok yok canım ayrılmazsınız. Geçeceksin sen maliyetten.

Geçecekleri sayıyorum:)

1517
Gülümse1907
Heeerrrdemmmm

:)))
Ben ;)

1517 ' Alıntı:
inşallah bu liste uzar :)

Aklıma gelen isimler bunlar o yüzden:)

Onurcan senin kaçıncı giriş kardeş. Biraz anlatsana nasıl geçti sınavın.
1.Soruyu nasıl yaptın?