Ynt: Temmuz 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
gülümse hukuk notlarını göndermeye başlayacakmısın
gülümse hukuk notlarını göndermeye başlayacakmısın
mustafayörük ' Alıntı:gülümse hukuk notlarını göndermeye başlayacakmısın
julıet ' Alıntı:bence maliyet yanıltmadı çünkü ercan hoca zaten satışların maliyeti tablosu ve gelir tablosunu bileceksiniz demişti -------
şaşırtmacası eski sorulara çalışın deyip matematikselde 3 lü denklem gibi sorunun eskilerde olmamısıydı
gülümse1907 ' Alıntı:mustafayörük ' Alıntı:gülümse hukuk notlarını göndermeye başlayacakmısın
Başlayacam arkadaşım. Elimde kabarık bi liste var. Soyadı sıranıza göre başlıcam)
Şaka bi yana arkadaşım kdv yetiştirmeye çalışıyorum. Bu hafta içi herkese göndercem. Ok? Siz bi yerden başlayın çalışmaya. Benimkiler özet zaten tekrar yaparsınız.
Herkese başarılar
İMREN ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:mustafayörük ' Alıntı:gülümse hukuk notlarını göndermeye başlayacakmısın
Başlayacam arkadaşım. Elimde kabarık bi liste var. Soyadı sıranıza göre başlıcam)
Şaka bi yana arkadaşım kdv yetiştirmeye çalışıyorum. Bu hafta içi herkese göndercem. Ok? Siz bi yerden başlayın çalışmaya. Benimkiler özet zaten tekrar yaparsınız.
Herkese başarılar
gülümse bana notların söz verdiğin gibi kısa bir zamanda ulaştı.teşekkür ederim...
julıet ' Alıntı:e gülümse benim işte onlardan biri![]()
julıet ' Alıntı:zaten çalışacağız bütün konulara bu sınav öncesi olayları...............