sedateroglu
Katkı Sunan Üye
Ynt: 2010/3 Aralık Sınav Soruları Yayınlandı
Çan eğrisi sistemi de uygulamış olabilir
Çan eğrisi sistemi de uygulamış olabilir

sedateroglu ' Alıntı:Y.S ye bu konu ile ilgili attığım maile aldığım cevabın bir bölümünü kopyalıyorum...
Soru :.......................................... Bunun sebebi bana göre, sınavın zorluk derecesinden ziyade, cevapların puanlanmasındaki farklılık. Önceden aynı sıkıntı Maliyet muhasebesi dersi için vardı. Daha sonra cevaplar açıklanırken her aşamanın puanlama sistemi belirtildi. Finansal Muhasebe dersi için de bu mümkün olamaz mı? Sınav soru cevaplarının bu kadar geç sürede açıklanmasının sebebi, sorulara verdiğimiz cevapları hatırlamamamız için mi mevcut tepkinin önüne geçmek için bir politika mı? Şayet öyleyse çok adi bir politika bu. İyi çalışmalar diliyorum size hocam. Tekrar iyi yıllar.
Cevap :............................. Büyüklerinize karşı kullandığınız
sözcüklere dikkat ediniz .Herkes görevini bilmektedir.Akıllı olunuz.31
yıllık öğretim üyeliğim süresince sizin gibi atlayan , zıplayan
öğrencilerle çok karşılaştım.Ben şimdiden sonra 1986 doğumlu öğrenciden
akıl alacak konumda değilim.Soru kağıdında nereye ne puan vereceğimizi
belirtmedik mi ?.Ben de sizin yeni yılınızı kutlarım.
sedateroglu ' Alıntı:Y.S ye bu konu ile ilgili attığım maile aldığım cevabın bir bölümünü kopyalıyorum...
Soru :.......................................... Bunun sebebi bana göre, sınavın zorluk derecesinden ziyade, cevapların puanlanmasındaki farklılık. Önceden aynı sıkıntı Maliyet muhasebesi dersi için vardı. Daha sonra cevaplar açıklanırken her aşamanın puanlama sistemi belirtildi. Finansal Muhasebe dersi için de bu mümkün olamaz mı? Sınav soru cevaplarının bu kadar geç sürede açıklanmasının sebebi, sorulara verdiğimiz cevapları hatırlamamamız için mi mevcut tepkinin önüne geçmek için bir politika mı? Şayet öyleyse çok adi bir politika bu. İyi çalışmalar diliyorum size hocam. Tekrar iyi yıllar.
Cevap :............................. Büyüklerinize karşı kullandığınız
sözcüklere dikkat ediniz .Herkes görevini bilmektedir.Akıllı olunuz.31
yıllık öğretim üyeliğim süresince sizin gibi atlayan , zıplayan
öğrencilerle çok karşılaştım.Ben şimdiden sonra 1986 doğumlu öğrenciden
akıl alacak konumda değilim.Soru kağıdında nereye ne puan vereceğimizi
belirtmedik mi ?.Ben de sizin yeni yılınızı kutlarım.
sedateroglu ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:
düşündüm de olabilir...bir an kendimi küçük hissettim de)
sedateroglu ' Alıntı:nevermind ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:
düşündüm de olabilir...bir an kendimi küçük hissettim de)
Ama maarifet değil, kendi açımdan söylüyorum...![]()
kavak mantarı diye bir şey aç nette bak bildiğin yaratıksedateroglu ' Alıntı:Tuzlanarakiyi yenir. iyi akşamlar...
sedateroglu ' Alıntı:Emsallerim 2009/Aralık sınavında belgeyi aldı. (2008/Ocak stajyeriyim). Ben neredeyse dosya yakıcam![]()
zeyna78 ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:Emsallerim 2009/Aralık sınavında belgeyi aldı. (2008/Ocak stajyeriyim). Ben neredeyse dosya yakıcam![]()
Belki de ben yaşımı yazdığım için çocuk görmeyip olgunca yanıtlamıştı
İşe bakın... Seni ne ilgilendirir kaç yaşındaysa kaç yaşında..
Yaş sınırlaması var sanacak gören duyan bilmeyen
30 yaşında altındakiler SMMM olamaz...
aaa neden
nedeni mi var ys öyle dedi
geçiyor geçmiyor geçmiyor geçmiyor geçmiyorrrrr
Sedat Kastamonu'nun neresindensin?sedateroglu ' Alıntı:Ooo bizim memlekette çok. (Kastamonu). Sobanın üzerinde veya fırında yapıcan bunu. Gözlemesi de güzel olur, turşusu da![]()
Tamam hemşerim bende Azdavay. O dediğin kanlıca mantarı mı?sedateroglu ' Alıntı:Devrekani
aydinay ' Alıntı:Tamam hemşerim bende Azdavay. O dediğin kanlıca mantarı mı?sedateroglu ' Alıntı:Devrekani