personel maaş programı

Bağımsız Denetim Merkezi lisans eğitimi ve sınav ilanı, Yeni dönem başlamıştır.!

Ynt: Bağımsız Denetim Merkezi lisans eğitimi ve sınav ilanı, Yeni dönem başlamıştır.!

Koray Ateş'in yazısı gerçekten talihsizlik olmuş. Bunu birde genç bir muhasebecinin söylemesi çok daha talihsiz olmuş. Gerekçe olarak gösterdiği sorularda tam ufrs yi anlatıyor :)

Ynt: Bağımsız Denetim Merkezi lisans eğitimi ve sınav ilanı, Yeni dönem başlamıştır.!

Her önüne geleni yazar yaparsalar olacağı budur işte. :)

bende koray beyin bir iki bariz hatalı yazısını biliyorum

koray ateşin yazısını bende okudum.. gerçekten talihsiz bir yazı, katılıyorum.

Benim anlamadığım bu yazıyı yazarken, tecrübe konusundaki rakamlar üzerinden gidersek neye dayanarak bunları yazmış, onu çok merak ediyorum. Yani 1 yıllık tecrübe, 2 yıllık tecrübe, 3 yıllık tecrübe ve yukarısı ne demek? neye göre yapmış bu kıstası..
1 yıllık tecrübeli olmayı kim, nasıl ortaya koyacak. 2 yıllık tecrübesi olan smmm; ya 30 yıldan beri müşavirlik yapan smmm den daha tecrübeliyse bu nasıl olacak.. 5 yıllık smmm olmuş birisi kendisini yetiştirmemiş ama 2 yıllık smmmlik yapan birisi bilgisi üstüne bilgi katmış, ama sadece 2 yıllık mesleki bilgiye sahip olduğu için mi? bu yıl farkından dolayı kursa katılacak.. Yani bunları çoğaltmak mümkün..

Kendisine de bu konu hakkında mesajımı ilettim,
umarım geri döner ;)

ayrıca bu çok tecrübeli eski denetim elemanı arkadaşlara bu bilgiler gökten zembille mi inecekmiş çok merak ediyorum. ellerine defter kitap almadan

Koray ATEŞ
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir

[email protected]

İşte, dediklerimiz bir bir çıkıyor. Maliye bakanlığı emekli bürokratlarına şirin görünmek için yağlamalar ve yıkamalar başladı.İçimizdeki irlandalılar bir bir ortaya çıkıyor.
Koray kardeşim,sınavsız ymm olanların haklarını korumak sanamı düştü.Korayın ,korayates@ adresine tepkimi dile getirdim cevap veremedi .Veremezde zaten,

18 Ocak 2011 SALI
Resmî Gazete
Sayı : 27819

TEBLİĞ

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği?nden:

SERİ I, NO: 1 SAYILI TÜRMOB BAĞIMSIZ DENETİM MERKEZİ

KURULMASINA İLİŞKİN ESASLAR HAKKINDA TEBLİĞİN

YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILMASINA DAİR TEBLİĞ

(SERİ I, NO: 2)

MADDE 1 ? 1/11/2010 tarih ve 27746 sayılı Resmî Gazete?de yayımlanarak yürürlüğe giren Seri: I, No: 1 sayılı TÜRMOB Bağımsız Denetim Merkezi Kurulmasına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 2 ? Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 ? Bu Tebliğ hükümlerini Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği Yönetim Kurulu yürütür

hıghpower ' Alıntı:
Koray ATEŞ
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir

[email protected]

İşte, dediklerimiz bir bir çıkıyor. Maliye bakanlığı emekli bürokratlarına şirin görünmek için yağlamalar ve yıkamalar başladı.İçimizdeki irlandalılar bir bir ortaya çıkıyor.
Koray kardeşim,sınavsız ymm olanların haklarını korumak sanamı düştü.Önüne gelene yazı yazdırırsanız olacağı budur.Korayın [email protected] adresine tepkimi dile getirdim cevap veremedi .Veremezde zaten,

biraz önce bende eleştirilerimi ilettim bakalım cevap yazacak mı?

bende cevap yazdım.
ymm ve sm, smmm ruhsatlarını nasıl aldıklarını araştırmasını önerdim. Her meslek mensubunun tecrübesinin var olduğunu idda ediyorsa sınavdan veya bilgisinin tesbitten korkmamalı.

Degerli MAVİEFE. Dalga gectigiN koray ateş SON YILLARDA MESLEK MENSUBU ARKADAŞLAR ICIN HICBIR YERDE KOLAY BULAMAYACAGINIZ SORULARIN CEVAPLARINI bizler icin yazmaktadir. Ozel gondedigim mesajlarin coguna cevap vermis ve hatta telefonla dahi istediginiz zaman kendi,sine ulasabiliyorsunuz. Kim böyle bir hizmet veriyor. Ustelik ogretim görevliliğiyle dalga gecene kadar git sen ol bakalım Maviefe öğretim görevlisi. Yakınen tanısdığım KORAY ATES mali müşavirlik sınavlarını 7 de 7 tek seferde ve birincilikle vermiştir. Bağımsız denetim denilen zavazingodan mı korkacak o. Biraz meslektaşınıza saygı duyun.

Ustelik E.Ogretim Gorevliliğinin ne oldugunu benim ticaret lisesi ikinci sınıftaki iş arkadaşım dahi anlayabilmişken senin anlayamaman da bir gariptir. (E=Eski)

Koray Ateş kardeşimiz, bağımsız denetim ile ilgili gelen eleştirirlere cevap yazmış.

okuyup, gördünüz mü?

Ben okudum ve hakedenlere mükemmel bir cevap yazmış. Herşeyden önce kendisi mesleğin gelişimi için kimsenin yapmadığını yapıyor ve resmen amme hizmeti veriyor. Bugün Ali TEZEL'e soru sorun bakalım internetten hemen banka hesap numarasını gönderiyor. Haa bu arada 400 TL dir. Koray ATEŞ gibi insanlara sahip çıkmak lazlım..Biz anca forum köşelerinde fikir üretirken adam bizler için TÜRMOB'u karşısına almış durumda. Helal Olsun adama!!!

Arkadaşlar koray ateş'den makalesine yönelik tüm eleştirileri bana göndermisi istedim. bende sizinle paylaşıyorum..Bu sitede bazılarının buna ihtiyacı var. Yorumlardan bazıları

Yüreklice Dile getirdiklerinizdendolayı bizim sesimiz olduğunuz için teşekkürler. Söyledikleriniz tamamen gerçektir. Bazıları gerçekleri kabul edemeyip kendi çıkarları doğrultusunda gidiyor. Doğru görüşün her zaman yanındayız. Başarılar Dilerim. Turgay ÇİFTÇİ

Bağımsız denetimle ilgili yazılarınıza tümüyle katılıyorum,mesleğimizin itilip kakılmasına izin vermemeliyiz.Ayrıca sizin mevzuatla ilgili sorularımıza hiçbir menfaat gözetmeksizin cevap verdiğinizi biz biliyoruz.Ne diyelim meyve veren ağaç misali,çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim

USTAD bugunku makale icin seni ayakta alkisliyorum, elestirenler catlasin patlasin..Mesaj yerine ulasmistir.. Eline ve yuregine saglik..hic yaşlanmamislar.. DOGRU

Koray Bey sizi tebrik ediyorum yıllarca meslek mensubu olmak için uğraş sonrada oldun ama yeterli değilsin hadi bunu da al görelim demekten öteye geçmeyen bir uygulama madem yetesiz buluyorsunuz neden ruhsat verdiniz bu meslek bu kadar mı basit

Koray bey merhaba,bende smmm yim.Kendi ofisim var.Yazdıklarınıza %100 katılıyorum.Bağımsız denetim konusundaki ilk makalenizide okumuştum ve size tşk etmiştim kendi adıma.Sizi elekştirenler muhakkak çıkacaktır.Bizde doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar atasözü çok doğru.Ben tebrik ediyorum ve yazdıklarınızla aynı fikirde olduğumu belirtmek isterim. İyi çalışmalar

Koray ATEŞ'e gelen ve kendisinden aldığım yorumlara devam ediyorum: (Bu yorumları onu eleştiren tüm sitelere koyacağım arkadaşlar)

Merhaba Üstadım öncelikle bugün kü yazınız için çok ama çok teşekkür ederim.Yıllarca emek verip bu belgeyi almak sizin de belirttiğiniz gibi hiç de kolay değil.Biz SMMM ve SMMM Adayları her türlü zorluğa göğüs gelebilecek kapasitedeyiz bunu herkesin bilmesi lazım.Avukatlar bir yıl staj yapıp mesleğe atılırken biz neden 3 yıl staja tabi tutuluyoruz bunu herkesin düşünmesi lazım.Her sabah sizin yazılarınızı okuyarak bu meslekte bir yerlere geldik birilerine bir muhasebe teriminden örnek verirken Sayın Koray Ateş\'in vermiş olduğu bilgidir dememiz dahi yetiyor çünkü biz sizden hep doğru bilgi alıp bu meslekte bir yerlere geldik.Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim.Saygılarımla SMMM Adayı Ramazan Yurttapan.

Alomaliyeforum sitesinde şahsınıza yönelik hakarete varan iddialarda bulunan üye arkadaşlara DERS VEREN BİR CEVAP yazmışsınız. Siz son zamanlarda Türkiyenin yetiştirdiği en idealist ve en mutevazi yazarisiniz. SMMM Burhan Çiftçi

hocam geçen ki makaleni okudum. haklısın bizim 3568 sayılı kanunumuzda da belirttiği gibi bizim denetim yapma yetkimiz var hem de bağımsız bir şekilde. sesimiz olduğunuz için teşekkürler.Orhan gökpınar Ankara/Şereflikoçhisar

Herkesin kendi görüşüdür, Ben Koray beye bu konuda katılmıyorum.

RUMPELTINSKI koray ateş olmasın 8)

YMM arkadaş. ben koray ateşi 2 yıldır tanıyorum. Kendisini her seferinde telefonla ararım ve hicbir zaman cevap vermemezlik yapmamıştır. Sizde deneyin kendisine ulasin cep telefon numarasini ogrenin mail yoluyla ve bir akşam saat 7de arayin onu..o saatte bile size cevap verecektir. Bu yuzden onun sozkonusu makalesinden dolayi elestirildigi bir cok ortamda elimden geldigince onu savunuyorum.

Bu iş biraz reklam kokmaya başladı. :o