merhabalar..bu 4b bağkur tescil duyurusu sgk nın kendi sitesinde bulunmuyor...6552 sayılı yasanın içinde varmı ben bulamadım..biz izmirliler de belgelerin 11/12/2014 tarihine kadar verilmesi avantajından yararlanabiliyormuz...170 aradım kendileri buna net cevap veremediler..izmir sgk ve tüm müdürlüklerin telefonları maşallah allah emanet olmuşşş.
4/A'dan çıkış verip, 4/b açılışını yaptırıp, 4/a primlerinin 4/b borçlarına aktarılması için mahsup dilekçesi verilmesi gerekiyor.
ya gene birşey çıktı ortaya nedir ne değildir nasıl olacak bir sürü soru işaretleri kafamızda . geçmişten bugüne tüm ticaret sicil gazetelerini döktüm masama başladım hepsinden not almaya şu tarihte bu ortaklar sonra şu tarihte şu kişiye devrolmuş önce bunları not edip sonra giriş çıkış bildirgelerini hazırlamayı düşünoyurm bakalım ne olacak SGK alacak mı memur ne diyecek hepsi kısmet yani. Belkide İsmmmo nun yazdığı dilekçe kabul edilir sadece son durumu isterler. Bekleyip , göreceğiz.
ya gene birşey çıktı ortaya nedir ne değildir nasıl olacak bir sürü soru işaretleri kafamızda . geçmişten bugüne tüm ticaret sicil gazetelerini döktüm masama başladım hepsinden not almaya şu tarihte bu ortaklar sonra şu tarihte şu kişiye devrolmuş önce bunları not edip sonra giriş çıkış bildirgelerini hazırlamayı düşünoyurm bakalım ne olacak SGK alacak mı memur ne diyecek hepsi kısmet yani. Belkide İsmmmo nun yazdığı dilekçe kabul edilir sadece son durumu isterler. Bekleyip , göreceğiz.
öyle olursa daha kolay çünkü tek şirket yokki ama işte biliyorsunuz ki SGK dan SGK ya uygulamalar memurlar farklılık gösterebiliyor bizim SGK nasıl ister bi görüşmek gerekiyor fakat telefonlarıda açmıyorlar gitmek gerek artık.