Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hesap fişi doldurmalısınız yahut 11.ay APHB onaylamalısınız
ormalde işçi rapor aldığında bu rapor için e-ödenek 'den ail geliyor işveren onayı beklemektedir diye .Biz bunu vizite giriş isteminden girip onaylıyoruz.E-bildirge yaparken kişini için atıyorum 26 gün gösterip eksik gün nedenine istirahat diyoruz , o şirkette çalışan sayısı 10 ve üzeri ise ek-10 göndermiyoruz .DOĞRUMUDUR
Ancak yukarıdaki kişi için istirahati vizite girişden onaylamış olsak bile velevki ben bu kişinin sigortasını kesmek istemiyorum o zaman sigorta sayısını 30 gösterip bu seferde istirahat süresinde çalışmamıştır kutucuğunu seçmeliyim doğrumudur.
Bazende işçiler aile hekimlerinden rapor alıyolar ve bunlar mail olarak gelmiyor. Alınan 1 günlük yada 2 günlük raporlarıda vizite girişden manuel girişden yapıp e-bildirgede 30 tam gösterip ama yine istirahat süresinde çalışmamıştırı mı işaretlemeliyiz.
Kaçırdığım bişeyler varsa uyarın lütfen
e-bildirge menüsünden
ocak ayı 5 gün eksik göstersem ancak eskik gün bildirimini rapaor bittikten sonra versem 26.02.2014 tarihşnde versem olur mu yoksa oacak ayında da eksik gün verip raporu ekleyecek miyim
Raporu aldığı tarihte sizin sigortalı çalışanınız olduğu için sizin onaylamanız gerekiyor.Para alır.bir işçimizin sözleşmesini 24.02.2014 tarihinde fesih ettik.Çalışan gidip aynı gün yani 24.02.2014 tarihinden başlamak üzere 10 günlük rapor almış.Şimdi biz bu raporu onaylamak zorunda mıyız işçi bu raporun parasının alabilir mi?