Ynt: Kasım 2007 Yeterlilik Maliyet Muhasebesi
yazılanları en başından beridir takip ediyorum ve senin arkandayım inşallah 8000 olurda bunların efsane hocası mozart olur...
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:haklısın balance de görüyorsun ama bir şey söylemeye fikrimizi belirtmeye korkar olduk herkes hata yapabilir biz bir şey demiyoruz ki inan bıktım ben sadece fakülteme gitmedim ki bir sürü değişik kursa gittim bunların içinde çok memnun kaldığımda oldu beğenmediğimde oldu burda hoca anlatır iş öğrencide biter kimse beynimize bilgiyi zorla sokamaz . Yani öyle bir hal aldıki yanlış olduğunu düşündüğümüz şeyi eleştiremez bile olduk.Hemen önümüze bi yüceay hoca duvarı çıkarılıyor bende çok seviyorum kendisini ama sanki nefret ediyormuşuz konumuna düşüyoruz.İnkar edilebilir mi bakalım Dimm için açık ifade yokken %100 kabul edilir olarak öğrendik biz kursta sende bilirsin buyur dilekçede de kendisi yazdı gelen cevabı biliyorsunuz işte.
SENİN GÜL HATRIN İÇİN 10 000 diğer arkadaşların GÜL HATRI içinde 8000 olsun inşallah arkadaşım inşallah.)))))))
yazılanları en başından beridir takip ediyorum ve senin arkandayım inşallah 8000 olurda bunların efsane hocası mozart olur...