İ
İrem35
Ziyaretçi
Ynt: Smmm ücreti olarak ne kadar istemeliyim.?
ben bu mesleği çokta severek ve isteyerek yapıyorum. Ayrıca merak etme kimseye kızmıyorum, hatta espri yapacak kadarda ortamı yumuşatmaya çabalıyorum bir iki mesaj yukarıda..
ama saygınlık parayla ölçülmez, dilimde tüy bitti ayrıca tezgahtarın yaptığı işten sanane peki?
1.200.-TL tezgahtar, su taşıyıcıları alıyor diyen sendin. Hackan altlarındaki tuhafiyeci 1.250.-TL alıyor diyor. Unutma o insanlar bile insanlara hizmet veriyor. O insanların taşıdığı suları sebile koyup içiyosun,
bende doktorlarla kıyaslıyorum.. Adam hayat kurtarıyor 4.000.-TL maaş alıyor.. Bizim hayalci gençliğimiz ise 3.000.-TL ve üzeri maaş istiyor.. Bende saygınlığın parayla ölçülmediğini, bişeyler ortaya koymak gerektiğini düşünüyorum..
artık başkada bişey yazmıycam, isteyen istediği rakamı söylesin, 8.000.-TL mi uygun yoksa 10.000.-TL mi onun kararını anket mi yapcaksın, ne yapacaksınız kararını verin.. yolunuz açık olsun
hanmiroğlu ' Alıntı:İrem35 ' Alıntı:hanmiroğlu,
ben 1.200.-TL-1.500.-TL arasından bashetmedim ki, dikkatli okuyun lütfen 1.500.-TL ile 2.000.-TL arasından bahsediyorum..
Ya şimdi beni konuşturuyosunuz yok tezgahtar, su taşıyıcıları 1.200, 1.500.-TL alıyomuş o rakamı onlarla biz birmiyiz diyosunuz? nerden biliyosunuz aldıklarını
o halde bende sorayım o zaman.. doktorlarla biz birbirmiyiz? 4.000.-TL maaş alan bir doktorun işini yapabiliyormuyuz?
Buralardan bakmayın olaylara..
irem, saygın bir meslek sahibi olduğunun farkına varamamış bir tavırla yazman ilginç gerçekten..
ya bu mesleği yapmak istemiyorsun veyahut yüksek ücret alanları duyunca sinirleniyorsun sakın ol sadece konusuyoruz..
doktorun işinden sana ne ki doktorun işini yapmak istesen tıp fakültesine gider ve sonrada tıpta uzmanlık sınavına girerdin..
sen mali müşavir olmak istedin
üniversiteden sonra 2 ya da 3 yıl staj yaptın yeterliliği verdin ve mali müşavir oldun..
bizbirmiyiz demedim o senin yorumun her meslek değerlidir.
istanbul da o işlere verilen ücret 1500 -2000 tl
ama eğitimi olan ve belli bir sınavla girilen meslekler daha fazla gelir sahibi olmanı sağlar
sağlamıyorsa ruhsatı almana gerek kalmaz..
denklem bu kadar basit
ben bu mesleği çokta severek ve isteyerek yapıyorum. Ayrıca merak etme kimseye kızmıyorum, hatta espri yapacak kadarda ortamı yumuşatmaya çabalıyorum bir iki mesaj yukarıda..
ama saygınlık parayla ölçülmez, dilimde tüy bitti ayrıca tezgahtarın yaptığı işten sanane peki?
1.200.-TL tezgahtar, su taşıyıcıları alıyor diyen sendin. Hackan altlarındaki tuhafiyeci 1.250.-TL alıyor diyor. Unutma o insanlar bile insanlara hizmet veriyor. O insanların taşıdığı suları sebile koyup içiyosun,
bende doktorlarla kıyaslıyorum.. Adam hayat kurtarıyor 4.000.-TL maaş alıyor.. Bizim hayalci gençliğimiz ise 3.000.-TL ve üzeri maaş istiyor.. Bende saygınlığın parayla ölçülmediğini, bişeyler ortaya koymak gerektiğini düşünüyorum..
artık başkada bişey yazmıycam, isteyen istediği rakamı söylesin, 8.000.-TL mi uygun yoksa 10.000.-TL mi onun kararını anket mi yapcaksın, ne yapacaksınız kararını verin.. yolunuz açık olsun