Smmm ücreti olarak ne kadar istemeliyim.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Smmm ücreti olarak ne kadar istemeliyim.?

hanmiroğlu ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
hanmiroğlu,

ben 1.200.-TL-1.500.-TL arasından bashetmedim ki, dikkatli okuyun lütfen 1.500.-TL ile 2.000.-TL arasından bahsediyorum..

Ya şimdi beni konuşturuyosunuz yok tezgahtar, su taşıyıcıları 1.200, 1.500.-TL alıyomuş o rakamı onlarla biz birmiyiz diyosunuz? nerden biliyosunuz aldıklarını

o halde bende sorayım o zaman.. doktorlarla biz birbirmiyiz? 4.000.-TL maaş alan bir doktorun işini yapabiliyormuyuz?
Buralardan bakmayın olaylara..

irem, saygın bir meslek sahibi olduğunun farkına varamamış bir tavırla yazman ilginç gerçekten..

ya bu mesleği yapmak istemiyorsun veyahut yüksek ücret alanları duyunca sinirleniyorsun sakın ol sadece konusuyoruz..

doktorun işinden sana ne ki doktorun işini yapmak istesen tıp fakültesine gider ve sonrada tıpta uzmanlık sınavına girerdin..
sen mali müşavir olmak istedin

üniversiteden sonra 2 ya da 3 yıl staj yaptın yeterliliği verdin ve mali müşavir oldun..

bizbirmiyiz demedim o senin yorumun her meslek değerlidir.
istanbul da o işlere verilen ücret 1500 -2000 tl

ama eğitimi olan ve belli bir sınavla girilen meslekler daha fazla gelir sahibi olmanı sağlar
sağlamıyorsa ruhsatı almana gerek kalmaz..
denklem bu kadar basit

ben bu mesleği çokta severek ve isteyerek yapıyorum. Ayrıca merak etme kimseye kızmıyorum, hatta espri yapacak kadarda ortamı yumuşatmaya çabalıyorum bir iki mesaj yukarıda..

ama saygınlık parayla ölçülmez, dilimde tüy bitti ayrıca tezgahtarın yaptığı işten sanane peki?
1.200.-TL tezgahtar, su taşıyıcıları alıyor diyen sendin. Hackan altlarındaki tuhafiyeci 1.250.-TL alıyor diyor. Unutma o insanlar bile insanlara hizmet veriyor. O insanların taşıdığı suları sebile koyup içiyosun,
bende doktorlarla kıyaslıyorum.. Adam hayat kurtarıyor 4.000.-TL maaş alıyor.. Bizim hayalci gençliğimiz ise 3.000.-TL ve üzeri maaş istiyor.. Bende saygınlığın parayla ölçülmediğini, bişeyler ortaya koymak gerektiğini düşünüyorum..

artık başkada bişey yazmıycam, isteyen istediği rakamı söylesin, 8.000.-TL mi uygun yoksa 10.000.-TL mi onun kararını anket mi yapcaksın, ne yapacaksınız kararını verin.. yolunuz açık olsun

Şimdi bu başlığı açan arkadaş kaç para isteyecek çözüldü mü problemi?

İrem35 ' Alıntı:
hanmiroğlu ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:
hanmiroğlu,

ben 1.200.-TL-1.500.-TL arasından bashetmedim ki, dikkatli okuyun lütfen 1.500.-TL ile 2.000.-TL arasından bahsediyorum..

Ya şimdi beni konuşturuyosunuz yok tezgahtar, su taşıyıcıları 1.200, 1.500.-TL alıyomuş o rakamı onlarla biz birmiyiz diyosunuz? nerden biliyosunuz aldıklarını

o halde bende sorayım o zaman.. doktorlarla biz birbirmiyiz? 4.000.-TL maaş alan bir doktorun işini yapabiliyormuyuz?
Buralardan bakmayın olaylara..

irem, saygın bir meslek sahibi olduğunun farkına varamamış bir tavırla yazman ilginç gerçekten..

ya bu mesleği yapmak istemiyorsun veyahut yüksek ücret alanları duyunca sinirleniyorsun sakın ol sadece konusuyoruz..

doktorun işinden sana ne ki doktorun işini yapmak istesen tıp fakültesine gider ve sonrada tıpta uzmanlık sınavına girerdin..
sen mali müşavir olmak istedin

üniversiteden sonra 2 ya da 3 yıl staj yaptın yeterliliği verdin ve mali müşavir oldun..

bizbirmiyiz demedim o senin yorumun her meslek değerlidir.
istanbul da o işlere verilen ücret 1500 -2000 tl

ama eğitimi olan ve belli bir sınavla girilen meslekler daha fazla gelir sahibi olmanı sağlar
sağlamıyorsa ruhsatı almana gerek kalmaz..
denklem bu kadar basit

ben bu mesleği çokta severek ve isteyerek yapıyorum. Ayrıca merak etme kimseye kızmıyorum, hatta espri yapacak kadarda ortamı yumuşatmaya çabalıyorum bir iki mesaj yukarıda..

ama saygınlık parayla ölçülmez, dilimde tüy bitti ayrıca tezgahtarın yaptığı işten sanane peki?
1.200.-TL tezgahtar, su taşıyıcıları alıyor diyen sendin. Hackan altlarındaki tuhafiyeci 1.250.-TL alıyor diyor. Unutma o insanlar bile insanlara hizmet veriyor. O insanların taşıdığı suları sebile koyup içiyosun,
bende doktorlarla kıyaslıyorum.. Adam hayat kurtarıyor 4.000.-TL maaş alıyor.. Bizim hayalci gençliğimiz ise 3.000.-TL ve üzeri maaş istiyor.. Bende saygınlığın parayla ölçülmediğini, bişeyler ortaya koymak gerektiğini düşünüyorum..

artık başkada bişey yazmıycam, isteyen istediği rakamı söylesin, 8.000.-TL mi uygun yoksa 10.000.-TL mi onun kararını anket mi yapcaksın, ne yapacaksınız kararını verin.. yolunuz açık olsun

FARKINDAMISIN ,TAMAMEN DEMOGOJİ YAPIYORSUN BİRAZDA DUYGU SÖMÜRÜSÜ
Büron var dimi senin?
birşeyler ortaya koydun mu şimdiye kadar?

kanunkaide ' Alıntı:
Şimdi bu başlığı açan arkadaş kaç para isteyecek çözüldü mü problemi?

onunki değil bazı arkadaşlarımızınkini çözüyoz.. Eğer 15.000.-TL alırlarsa rahatlayacaklar,

Bu kadar tartışmaya ne gerek var Ayşe Hanım kararını versin çok yüksek maaş söyleyenlere katılıyor ise maaş talebini belirtir bakalım kabul ediliyor mu bizde anlarız kım haklı kım haksız ;D Ayşe Hanım'ın düşüncesi daha önemli tabııkıde.....

:o :o haksızlık etmeyin.. 2.300.-TL üstü az bence.. en az 10.000.-TL ve üstü olmalı

Cevabını aradığınız soru kişiden kişiye, firmadan firmaya değişkenlik gösterir, ama konuya ya siyah ya beyaz olarak bakılıyor, iki rengin karışımından çıkan farklı tonlar da var halbu ki.

(Mümkünse siyah veya beyaz renk değildir tartışmasına girmeyelim, o zaman ben de erkek adam renkli takım tutmaz derim)

ayşe hanıma bende 2500 lira,varmı artıran

siz 2.500.-TL mi veriyosunuz. Ben size 10.000.-TL vereyimde şişirmeyin fazla.

2.500 e kapatalım konuyu, daha yapacak beyanlar var.

2.500 e çok diyor,biraz pazarlık payı yapsak diğer arkadaşa ayıp olucak şimdi.irem en son ne diyorsun sen şimdi?

ben de fikrimi söylemek istiyorum :) Ayşe hnm . direnme gücünüz varsa 2.500 ün altına , yoksa 2.000 in altına düşmeyin...

bu arada bence ücretler sektöre ve şehirlere göre farklılık gösteriyor. Ben Antalya da yaşıyorum 5 yıldızlı bir otelde muh.müdürüyüm . daha öncede yazmıştım 12 yıldırda aynı işletmedeyim. İngilizce biliyorum- Turizm işletmeciliği ve ardından açıköğretimi bitirdim. Muhasebe öncesi turizm sektörünün bir çok alanında çalıştım . 34 yaşındayım ... 4.000 e yakın bir gelirim var..( ve bence sorumluluklarıma göre az..) sizce ben şimdi istanbul' a gelip bir büroda aynı şartlarda iş bulabilirmiyim. Bence imkansız... ama antalya'da daha iyi maaşlada iş bulabilirim. Anlatmak istediğim bence avukatlar gibi yaptığımız işlerde de uzmanlaşmalıyız ki diğerlerinden bir farkımız olsun. Nacizane fikrimdir...

işiniz yok galiba?? beyan son günü.. hem çalışmıyonuz hemde 3.000.-TL üstü maaş istiyonuz.. Ayıp kapının önüne koyarlar karışmam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...