U
UZMAN
Ziyaretçi
Ynt: Varlık Barışı Uygulaması ile ilgili soru.
İşte pandoranın kutusunu nihayet açtık; Bütün sorun bu fiktif parayı ne yaparız. Harcıyacak yer bulunursa bu işlemin yapılmasında bir mahsur yoktur.
Bu arada bir de şu soruyu şöyle sormalıyız;
50 TL yatırdım çektim sonraki yatırdığım 50 nin önceki 50 olduğu ne malum.
İspat yükümlülüğü iddia sahibine aittir.(VUK.3.Madde)Birisi iki 50 ninde aynı 50 olduğunu iddia ederse. İspatlamak zorunda; Bankada seri numaralarını dekonta yazmayacağına göre......
Saygılarımla
UZMAN ' Alıntı:Merhaba,
................. ancak dikkat edilmesi gereken nokta kasaya fiktif para girmesi; eğer çıkartacak yer bulamazsanız; bu sefer kasadaki parayıda adatlandırmak durumunda kalabilirsiniz.
"Ancak kasa müsaitse harcanacak yer mevcutsa yapılması durumunda; incelenseniz dahi bir sıkıntı çıkmayacağı inancındayım.
[
İşte pandoranın kutusunu nihayet açtık; Bütün sorun bu fiktif parayı ne yaparız. Harcıyacak yer bulunursa bu işlemin yapılmasında bir mahsur yoktur.
Bu arada bir de şu soruyu şöyle sormalıyız;
twolf ' Alıntı:Sayın uzman sorunun özü son cümlenizde saklı. Bloke edelimde ne kadar süre ile edelim.Problem burda.50 yatırdım çektim sonraki yatırdığım 50'nin önceki 50 olmadığı ne malum![]()
50 TL yatırdım çektim sonraki yatırdığım 50 nin önceki 50 olduğu ne malum.
İspat yükümlülüğü iddia sahibine aittir.(VUK.3.Madde)Birisi iki 50 ninde aynı 50 olduğunu iddia ederse. İspatlamak zorunda; Bankada seri numaralarını dekonta yazmayacağına göre......
Saygılarımla