Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 BiN Mİ ne 10 bini 10 bin tl maaş alan ne arar la burda ben 55 yaşındayım bunca senedir girerim bu siteye öyle 10 bin mon bin görmedim ben 55 yaşındayım bize gelmez böyle işler
10 BiN Mİ ne 10 bini 10 bin tl maaş alan ne arar la burda ben 55 yaşındayım bunca senedir girerim bu siteye öyle 10 bin mon bin görmedim ben 55 yaşındayım bize gelmez böyle işler
ben büyük firmada küçük adam olmak yerine küçük firmada büyük adam olmayı tercih ettim herşey para değil kariyer değil büyük firmada gece pavyona gidip iş yemeği adı altında kadeh tokuşturacaksın kokteyle katılacaksın yalakalık yapacaksın laf taşıyacaksın birilerinin ayağını kaydıracaksın birde insanları yönetme becerin olacak anlayacağınız asker gibi emredecek kalp kıracak yapıda olmanız lazım o da bana göre değil ben ise bu şekilde mutlu ve huzurluyum iş ortamı çok önemli hem bunca işin gücün arasındasize espiri yaptım ama siz ne yazık ki ince espiriyi anlayamadınız artiz ne arar la bazar da nüktesini yaptım orda adam ben 55 yaşındayım diyordu ama ben 55 değilim arkidiş![]()
Abicim benim size bir kaç sorum var benim hedefimde serbest muhasebeci olmak var şuan ygs ye çalışıyorum.
Birinci sorum serbest muhasebeci nasıl olunur?
İkinci sorum serbest muhasebecinin maaş durumu ve çalışma koşulları nasıldır?
Üçüncü sorum serbest muhasebeci olmamı tavsiye edermisiniz? Yoksa muhasebe bölümlerden nasıl bir eğitim alıp ne olmamı tavsiye edersiniz?
Saygılarımla...
Düşmanının maskarası .
Mehmet Akif Ersoy
Ya arkadaşlar yardım edin. Galatasaray Ünv. Uluslararası ilişkiler mezunuyum. Fransızca İngilizce İspanyolca biliyorum. Fakat branşım muhasebe değil, muhasebe bilgim kısıtlı ve deneyimim yok. Eczacıbaşına iş başvurusu yaptım, görüşmeye gittim, olumlu geçti, söyledim muhasebeyi pek bilmediğimi, ilanda İİBF ve yabancı dil görüdüğüm için başvurduğumu belirttim, yetiştirileceğim söylendi. Bir daha gideceğim görüşmeye bu son olacak ve ısrarla her formda ve görüşmede maaş beklentim soruldu ama ben bir şey diyemedim. Çünkü piyasayı hiç bilmiyorum. Ne kadar istemeliyim?
Belirtmeyi unutmuşum, başvurduğum pozisyonun adı Muhasebe ve Finans Elemanı diye geçiyor.